Veliki problemi za Slavka Petrovića!

Radnik dočekuje Zrinjski

Veliki problemi za Slavka Petrovića!

A. Čaušević

Radnik nije konkurentan kao ranijih sezona prvenstveno jer su u bijeljinskom klubu odlučili da šansu daju mlađim igračima, dok je u ekipi ostalo nekoliko "sentara" poput Velibora Đurića, Mahira Karića i Dalibora Kozića.

U 14. kolu Radnik će dočekati Zrinjski, a Slavko Petrović se našao u velikom problemu pred taj duel obzirom da neće moći računati na čak sedmoricu igrača.

Pavle Sušić i Luka Vinski su od ranije povrijeđeni, nakon utakmice sa Željezničarom problema s povredam imaju Ermin Huseinbašić, Nikola Popara i Faruk Gogić.

Za duel sa Plemićima neće konkurisati i najbolji igrač ekipe Vladimir Bradonjić koji ne trenira već neko vrijeme zbog temperature.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik se nalazi na 10. mjestu i neophodan mu je svaki bod u borbi za opstanak. Dobra vijest za Petrovića je povratak kapitena Velibora Đurića.

Utakmica Radnik - Zrinjski igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Debeli navikao si ti njima uz pomoc saveza poklanjati bodove nije tebi to strano
1 2
Sanin_Mostar
Koji supljaci da fali 2 pa i tri igraça,jok fali 10 igraca,a iduce kolo bice petrovic na slatkim mukama sa sastavom..Mrs kriminalci...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi