Radnikova lekcija Goraždu

Efikasan meč

Radnikova lekcija Goraždu

S. Mlaćo

Pravu fudbalsku lekciju održali su nogometaši Radnika iz Hadžića kolegama iz FK Goražde. Na kraju je završilo 5:1.

Memić je doveo Radnik u vodstvo, Mušović je povisio na 2:0, da bi goste u igru vratio Tatar sa 11 metara, a prethodno je fauliran Blagojević.

Radnik je nastavio u sjajnom tempu i do kraja postigao još tri pogotka. Kaljić je pogodio sa 11 metara za 3:1, da bi na 4:1 povisio danas veoma raspoloženi Ahmed Buljubašić.

Tačku 'na i' postavio je Vladavić za konačnih 5:1. I taj pogodak postignut je sa 11 metara. Jednaesterac je iznudio agilni Buljubašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za Radnik je ovo sjajan dan. Juniori su izborili plasman u Premijer ligu, dok su seniori pokazali da će imati šta da pokažu u novoj sezoni Prve lige FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi