Sudija Premijer lige BiH se javio u nedjelju iz Banjaluke: "Ručak, pa podrška šampionu"

Pratio duel Borca i Želje

Sudija Premijer lige BiH se javio u nedjelju iz Banjaluke: "Ručak, pa podrška šampionu"

Edmir Škorić

Pomoćni sudija Radoslav Kačavenda objavio je fotografiju na društvenim mrežama iz Banjaluke odakle je pratio duel Borca i Željezničara u nedjelju.

U nedjelju je na Gradskom stadionu u Banjaluci odigran meč Borac - Željezničar, a domaćin je u nadoknadi stigao do pobjede rezultatom 3:2 i primakao se cilju, a to je titula.

U Banjaluci se nadaju da će nakon dugo vremena sjesti na premijerligaški tron i za sada suvereno čuvaju prvu poziciju.

Interesantno je da je utakmicu u Banjaluci sa porodicom pratio i pomoćni premijerligaški sudija Radoslav Kačavenda, a još interesantnija je njegova objava na društvenim mrežama.

"Ručak pa podrška šampionu...", napisao je Kačavenda iz Banjaluke dok je uživao s porodicom, a nedugo nakon toga objavio je story sa Gradskog stadiona, pošto je sa jedne od tribina gledao duel Borca i Željezničara.

Oglasi

Kačavenda "nije vidio" ofsajd Vranješa u duelu Borca i Veleža

O Kačavendi se već pisalo početkom oktobra ove godine, nakon utakmice Borca i Veleža. Borac je tada slavio sa 2:0 u 9. kolu Premijer lige.

Mostarci su ostali bez Asmira Suljića u 20. minuti zbog crvenog kartona. Bilo je nekoliko diskutabilnijih odluka ,a prednjačio je upravo Kačavenda koji je priznao pogodak Stojana Vranješa iako se ovaj nalazio u ofsajdu.

Odluke sudijske trojke na tom duelu 9. kola podigle su puno prašine, ali ubrzo se sve smirilo, kao i obično.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Objava Kačavende na Instagramu

Slijedi reprezentativna pauza, a krajem novembra nastavak borbe za titulu. Borac će gostovati kod Igmana u Konjicu, Sarajevo dočekuje Tuzlu City, a Zrinjski, koji večeras gostuje Veležu od 18 sati, bit će domaćin ekipi Širokog Brijega.

Lider je Borac s 33 boda, Sarajevo ima 27, a Zrinjski 26 bodova. Mostarski tim, doduše, ima dvije utakmice manje od rivala.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barba_Duje
Kad tad otici ce Vico Zeljkovic i ne mogu ni da zamislim kako ce se svi izivljavati na Borcu. Samo strpljenja.
7 1
user1676370670
HAHAHAHAHA..sto reko Bake "Ja i"? Pa to je opste poznato od pocetka sezone za sudije i Borac..Dosta toga smo do sad i vidjeli svojim ocima..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi