Uoči meča sa Metallegheom

Radovac: Biće teško kao i protiv Krupe

FK Sarajevo održao je konferenciju za medije povodom utakmice 6. kola Premijer lige BiH sa NK Metalleghe.

Pored trenera Almira Hurtića prisutan je bio i prvotimac Samir Radovac, koji je izrazio zadovoljstvo povratom nakon problema sa povredom leđa. 

"U novoj sezoni sam odigrao tri utakmice i otprilike sam zadovoljan onim što sam pokazao, ali uvijek može bolje. Drago mi je također što se uspješno vraćam nakon povrede leđa koja me mučila skoro devet mjeseci", kazao je na početku Radovac, te se osvrnuo na utakmicu. 

"Očekujem tešku utakmicu kao i protiv Krupe, jer je i termin nezgodan, ali nadam se da ćemo pobijediti. Cilj nam je da krenemo sa dobrim rezultatima i naravno da uz podršku navijača najrpije u ponedjeljak ostvarimo pobjedu."

Radovac je novinarima prenio i reakcije igrača na pritiske navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Normalno da nikome ne godi kada vas kude, ali igrač se poznaje kada izađe na teren u najtežim trenucima. Mi trebamo biti jedan kolektiv i u svakoj narednoj utakmici izaći odlučno i pokušati da pobijedimo", riječi su Radovca.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi