Nakon remija s Veležom

Radovac: Nastojat ćemo da popravimo naše greške

Endin Čaušević

Sarajevo je danas remiziralo protiv ekipe Veleža u prijateljskom susretu. Nakon 90 minuta igre u Čitluku mreže su ostale mirovati.

Bordo tim je bio nešto bolji, posebno u drugom dijelu, ali to nije donijelo promjene. Ipak, u Sarajevu su svjesni da su ovo samo pripremne utakmice i da rezultat pada u drugi plan.

"Bila je teška utakmica, teren je bio dosta tvrd. Velež je došao ovdje da se brani, ali igrali su jako, a i mi smo pokušavali zabiti gol. Nastojimo popraviti neke naše greške", rekao je Radovac nakon meča, pa je dodao:

"Treninzi u Čitluku su bili jaki i malo nas je umor sustigao. U Antaliji će biti bolji tereni i teži protivnici i nadam se da ćemo izvući najbolje iz utakmica u Turskoj".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da možemo do titule. U svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu, pa šta bude. Ako izborimo Evropu, biće super, a još bolje ako osvojimo titulu", istakao je Radovac na kraju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi