Radovac pred Zvijezdu: Sa nova tri boda nastaviti put ka Premijer ligi

Vezista Olimpika

Radovac pred Zvijezdu: Sa nova tri boda nastaviti put ka Premijer ligi

S. Mlaćo

Olimpik u okviru 20. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine sutra gostuje ekipi Zvijezde.

Vezista Samir Radovac pružio je sjajnu partiju u duelu protiv Veleža. Na njemu je napravljen prekršaj za najstrožu kaznu, a potom je pogotkom u finišu susreta postavio konačan rezultat tog duela.

"Moram biti zadovoljan kako sam odigrao utakmicu i drago mi je da sam pomogao da se ekipa vrati iz rezultatskog zaostatka. Više od moje partije me raduje podatak da smo kao tim pokazali karakter i nakon što smo u prvom dijelu podbacili, uspjeli smo da napravimo pritisak u drugom dijelu i stignemo rezultatski minus. Pokazali smo da posjedujemo kvalitet i siguran sam da ćemo na kraju proći prvi kroz cilj", jasan je nekadašnji član FK Sarajevo

U subotu tim sa Otoke očekuje neugodno gostovanje na Banja Ilidži.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zvijezda je kvalitetna ekipa, koja je u stanju da pomrsi račune svakome. Mi trebamo ponoviti pristup iz drugog dijela susreta protiv Veleža, ne dozvoliti ekipi iz Gradačca da se razmaše, nego se nametnuti igrom i uzeti tri boda po koja putujemo ovog vikenda i nastaviti put ka Premijer ligi BiH", kazao je Radovac.

Svi susreti 20. kola Prve lige FBiH igraju se sutra od 15:30 sati.

Top Komentari

starmac
Popusi ga zato,glatko.Mozes sanjat Premier ligu.
3 1
Mostar
Ma popusi jadnice Velez Pl... M.U.S.V.D.G
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi