Radovi na travnjaku HŠK Posušje
FOTO: Posusje.net

I u narednoj sezoni u Drugoj ligi Jug

Radovi na travnjaku HŠK Posušje

S. Mlaćo

HŠK Posušje titula prvaka u Drugoj ligi Jug izmakla je u posljednji čas. FK Klis je na kraju prvi presjekao vrpcu, ali neće igrati viši rang.

Posušje ostaje u Drugoj ligi Jug, te će sigurno i u novoj sezoni imati visoke ambicije.

Sada su odlučili da kvalitetno spreme i travnjak na svom stadionu, a čepiranje terena će se tako desiti nakon 12 godina.

"Poznato je kako se zelena površina nalazila u katastrofalnom stanju, tako da se moralo pristupiti njegovoj rekonstrukciji i čepiranju terena.

Posijana je trava, navučen jedan sloj zemlje i treseta, bačeno gnojiva i pijesak. U klubu se nadaju da će nakon ove sanacije teren biti u mnogo boljem stanju", istakli su iz HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije