Radović: Kompaktnost u kolektivu može prevagnuti

Radnik gostuje u Tuzli

Radović: Kompaktnost u kolektivu može prevagnuti

Fudbaleri Radnika u dobroj atmosferi očekuju nadolazeću utakmicu protiv Slobode.

Bijeljinci u dosadašnjih šest kola niti jednom nisu poraženi, a seriju žele nastaviti i u Tuzli, premda šef stručnog štaba Mladen Žižović neće moći računati na Demira Pecu i Vladimira Bradonjića koji su van stroja zbog povrede.

"Sloboda je jedna kompaktna ekipa koja može uvijek i svakoga da iznenadi. Naša dobra forma i odlična kompaktnost u kolektivu može da prevagne u ovom susretu. Činjenica je da smo bez poraza ali to ne treba da nam prestavlja opterećenje, mora da igramo iz kola u kolo kao da nam je ovo prva utakmica", kazao je prvotimac Radnika Slaviša Radović, pa dodao:

"Imamo dosta razloga za optimizam, jer su utakmice između Radnika i Slobode bile kvalitetne sa dosta uzbuđenja i prave borbe na terenu. Tuzlaci su dosta neugodan protivnik, ali mislim da imaju dobar tim koji može još dosta toga pružiti. U ovom susretu važno će biti da od samog sudijskog zvižduka startujemo dobro i da u drugoj utakmici ove sezone na Tušnju odigramo kvalitetno, a ja se nadam da rezultat neće izostati", riječi su Radovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Radnika igra se u večernjem terminu na stadionu ''Tušanj'' u Tuzli sa početkom u 19 časova. Glavni arbitar na ovoj utakmici biće Admir Šehović iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi