Balkanski Van Dijk najtraženiji fudbaler ove zime, ali svi pričaju o njegovoj djevojci
Radu Dragusin uživa u ljubavi sa Ioanom Stan.

The Sun im posvetio članak

Balkanski Van Dijk najtraženiji fudbaler ove zime, ali svi pričaju o njegovoj djevojci

Eldar Ganibegović

Zimski prijelazni rok uveliko traje. Najtraženiji igrač ove zime dolazi s Balkana, odnosno iz Rumunije, a radi se o Raduu Dragusinu. Međutim, danas svi pričaju o njegovoj djevojci, nakon objave The Suna. 

Ove zime klub će gotovo sigurno promijeniti 21-godišnji Radu Dragusin. Briljirao je u Genoi, skrenuo pažnju na sebe i uskoro bismo ga trebali gledati u boljem klubu.

Osim što su interes za njega pokazali klubovi iz Italije, bio je na pragu Bayerna. Međutim, sada je objavljeno kako je sve dogovoreno i kako bi trebao potpisati za Tottenham.

Britanski The Sun posvetio mu je članak u kojem ga je već imenovao kao novog igrača Spursa. Međutim, posvetili su i dio teksta njegovoj djevojci, Ioani Stan.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1UmRNVqhzH/?img_index=1[/instagram]

Radu Dragusin i Ioana Stan su u sretnoj vezi

"Rumunski Van Dijk je odbio Chelsea kada je bio tinejdžer i umjesto toga izabrao Juventus. Oba roditelja su mu bili vrhunski sportisti, a Joana Stan, njegova djevojka koja želi da postane prestižna arhitekta, živi san da bude devojka fudbalera.

Oglasi

U krvi mu je da bude sportista. Njegov otac Dan igrao je odbojku za Rumuniju, dok je njegova majka Svetlana predstavljala svoju zemlju u košarci. Crnka (Ioana Stan, op. a) nosi odjeću poznatih brendova i ide na luksuzne odmore.

U Londonu će moći da podigne svoju strast za kupovinom i arhitekturom na još jedan nivo, a Dragusin će, pod komandom Postecogloua, bez sumnje nastaviti da raste i napreduje", stoji u članku Suna.

Meira, fudbalerova sestra, također je otvoreno govorila o odnosu koji ima s partnerkom svog brata.

"Radu je veoma sretan u vezi koju ima sa Ioanom. Podržavaju se i vole bezuslovno. Veoma je važno da pored sebe imate osobu koja vas razumije i koja je uz vas bez obzira na situaciju. I našao je pravu osobu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ioana i ja se odlično slažemo. Mi smo strastveni oko sličnih stvari, ali naša omiljena aktivnost je zajednički odlazak na stadion i podrška Raduu", rekla je Meira Dragusin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi