Senzualna crnka "srušila" San Siro: Fudbaler Milana je krio kao zmija noge, od večeras mu nema spasa

Prvi put se pojavila na stadionu

Senzualna crnka "srušila" San Siro: Fudbaler Milana je krio kao zmija noge, od večeras mu nema spasa

Admin Čaušević

Početak 2024. godine je počeo da otkriva, odnosno potvrđuje nove parove u svijetu fudbala, međutim teško da će iti jedna djevojka fudbalera privući takvu pažnju kao što je to slučaj sa izvjesnom Franciscom Silvom. 

Douglas Luiz i Alisha Lehmann su na početku 2024. godine potvrdili da su obnovili vezu, a večeras je sa Apenina stigla potvrda romanse o kojoj se špekulisalo mjesecima.

Silva se u utorak navečer po prvi put pojavila na kultnom San Siru i odmah je ukrala slavu. Svi koji su je vidjeli odmah su otklonili sve sumnje.

Naime, već neko vrijeme se nagađa da je Rafael Leo, jedan od najboljih mladih igrača svijeta odlučio da se skrasi te da je svoju sreću našao u zagrljaju senzualne Italijanke.

Nakon što se večeras pojavila na San Siru i to na mjestu u blizini klupa jasno je da je atraktivna crnka uspjela zarobiti sjajnog Portugalca.

Oglasi

Na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Instagramu Leao je Italijanki ostavio nekoliko emoticona srca što je jasan znak da između njih cvjeta ljubav.

Silva i nije toliko popularna kao njen dečko. Na Instagramu je prati skromnih 60 hiljada fanova koje redovno časti pikantnim fotografijama.

Kao što je poznato Leao se bavi i muzikom, postaje ozbiljan reper, počeo je spremati novi album, a tako je i upoznao Franciscu.

Inače, zanosna crnka je u meču Milan - Cagliari imala priliku da svog dečka gleda 20-ak minuta pošto je Portugalac u igru ušao u drugom poluvremenu te je zabio u sudijskoj nadoknadi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Radilo se o susretu Kupa Italije koji je pripao Rossonerima sa ubjedljivih 4:1, a dvostruki strijelac za domaćine bio je Luka Jović koji je pogađao u prvom dijelu.

Leao se u posljednje vrijeme suočio sa određenim kritikama zbog slabe forme. Sada kada je pored njega senzualna Francisca fanovi Milana se nadaju njegovim boljim partijama u novoj godini.

Oglasi