Leao ispričao najluđi susret sa navijačem - Bili smo u restoranu, a on mi je ljubio noge

Igrač Milana

Leao ispričao najluđi susret sa navijačem - Bili smo u restoranu, a on mi je ljubio noge

Esmer Oštraković

Svima je poznato da je Portugalac Rafael Leao možda i najveća zvijezda u ekipi Milana, te da su se mnogi klubovi u proteklom periodu borili za njegov potpis.

Ipak, Leao je ostao vijeran Milanu, te i ove sezone igra za ovaj klub, ali sigurno je da će narednog ljeta biti novih ponuda za njega.

Leao je nedavno odlučio da ispriča najluđu stvar koja mu se desila sa jednim od navijača tima iz Italije.

"Bio sam sa prijateljiam u restoranu. Završili smo s večerom i krenuli smo izaći, a onda sam sreo jednog navijača Milana.

Prišao mi je i pitao može li da mi polju bi noge. Govorio sam mu da to ne radi, ali on je odlučio da mora da to uradi. Tako da, bili smo u restoranu, a on mi je ljubio noge.

Oglasi

Bio je jako mlad, svi su se smijali, ali njemu je to bila želja", rekao je kroz smijeh Leao u jednom podcastu.

Priznao je Leao upravo u tom podcastu da je imao dobar odnos sa Ibrahimovićem koji ga je tjerao da bude bolji.

"Kada sam igaro dobro ne bi mi ništa rekao, ali ako odigram loše odma bi mi se obratio. Fokusirao se na detalje", kazao je Leao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Leao je odigrao 16 utakmica u dresu Milana, te je postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

U Milan je stigao 2019. godine iz Lillea, a plaćen je 50 miliona eura. Trenutno se njegova vrijednost procjenjuje na 90 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi