Leaov gol s posvetom

Zatresao mrežu Parme

Leaov gol s posvetom

E. Škorić

Talentovani napadač Milana Rafael Leao bio je strijelac gola za 3:1 u Parmi.

Milan je stigao do bitne pobjede u borbi za Ligu prvaka, a Leao se u strijelce upisao u zadnjim sekundama nakon kontre gostiju koji su imali igrača manje i održavali 2:1 vodstvo.

"Ovaj gol posvetio bih porodici koja mi uvijek pomaže i koja je uz mene kada je bilo i najteže", rekao je Portugalac.

"Još je osam kola do kraja, ovo je važna pobjeda za nas i sada dalje idemo s puno povjerenja, uvjereni da možemo do cilja. Momčad se trudila i zaslužila je ovu pobjedu. Trebalo nam je to nakon kiksa protiv Sampdorije. U toj utakmici nešto jednostavno nije išlo. Zato smo u Parmi bili pravi i sa pravim mentalitetom", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O crvenom kartonu Zlatana Ibrahimovića

"Te se stvari dešavaju, ali najvažnije je da smo kao tim bili borbeni do kraja i da smo ostvarili tu jako važnu pobjedu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi