11

Komentari (11)

user1647189634
Pravi igrač ako ne trenutno i najbolji na svijetu na svojoj poziciji... Sumljam u transfer jer Real ima Vinija... Jedino ako Karlito nece da pogura Milan sa lovom malo, ipak mu je Milan i srcu...
Benz
Leao 150 mil ?! Van pameti
muha
Pored Benzeme titule im je donio Vinicius a dovesti ce Leaoa koji igra na istoj poziciji i to za tolike pare. Kako da ne.
Klicko
Korak unazad u karijeri za Lea-a sigurno.Iz jednog Milana u taj nizerazredni poluklub.
Benz
Pomolio si nos, konacno..
AvanGarda46
stigla konekcija u tvoju vukojeebinu aaa? klicko mentalno oboljeli ?
Klicko
@Benz bio sam na odmoru 3 sedmice drug moj,znači more,plaža uživanje.Ako si ikad bio na moru(što čisto sumnjamjer mislim da nisi išao dalje od Zenice) znaš o čemu govorim.Totalno sam neaktivan bio na društvenim mrežama pa tako i ovdje.Napunio sam baterije i spreman da opet piškim po ovim malim mozgićima ovdje.
Benz
@Klicko ne znam odkud ti ideja uopste da sam iz Bosne a kamo li Tuzle ili Zenice.. ja koliko sam proputovao ove godine ti na mapi nisi vidio drug.. pozz iz Esbjerga ( Danska) a uskoro ti se javim sa druge destinacije ..
Klicko
@Benz ne znaš Dansku na karti naći a ne nešto drugo hahahha
Benz
arca
Taj mi se igrac apsolutno ne svidja. Nije on klasa za Real.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti