Raffaello, Ecos i Violeta na čelu tabele

Karlovačko Mininogometna liga BiH grupa Vitez

Raffaello, Ecos i Violeta na čelu tabele

Adnan Beganović

Na terenima SRC Romari u nedjelju su odigrani susreti 6. kola Karlovačko mininogometne lige Bosne i Hercegovine grupa Vitez.

Nakon odigranih susreta 6. kola na čelu tabele sa po 13 osvojenih bodova izdvojile su se tri ekipe, Raffaello, Violeta i Ecos.

Raffaello je u 6. kolu sa ubjedljivih 9:3 savladao Medicu. Mladen Čečura je postigao četiri, Kuduzović tri, a Matos i Budimlić po jedan pogodak za pobjedničku ekipu.

Ecos je u najzanimljivijem susretu kola savladao Diamond Club rezultatom 3:2. Golovima Berovića i Garića Diamond Club je poveo 2:0, no Jukić, Rajković i Vujica su se pobrinuli za preokret.

Istim rezultatom Veseli Rudari su savladali Eurodom. Plašto, Tunjić i Aždajić su pogađali za Vesele Rudare, a Nakić i Spahić za Eurodom.

U duelu Leicestera i Wannea je viđeno šest golova, a slavio je Leicester rezultatom 4:2. Šehaganović je postigao dva, a Bektaš i Čosić po jedan gol za pobjedničku ekipu, dok je za poražena oba postigao Đelilović.

Mladen Čečura iz ekipe Raffaello je vodeći strijelac dosadašnjeg dijela lige sa 12 golova, slijede Edib 

Sikira iz Medice sa 7, Aladin Šehaganović Leicester 6 i Anes Kuduzović Raffaello 6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi