Sterling objavio fotografije s odmora, ali njegov status je žestoko "zapalio" navijače

Krenula je lavina komentara

Sterling objavio fotografije s odmora, ali njegov status je žestoko "zapalio" navijače

H. Zilić

Najbolji fudbaleri današnjice koriste posljednje dane odmora pred nastavak sezone.

Engleski reprezentativac Raheem Sterling objavio je fotografije s odmora, ali i izazvao lavinu komentara.

Sterling trenutno odmara na Jamajci, a opis je stavio "Kod kuće je naljepše", što je izazvalo tonu reakcija prije svega od strane navijača.

No place like home 🇯🇲

Posted by Raheem Sterling on Friday, July 8, 2022

Poznato je da je Sterling porijeklom sa Jamajke, ali se odlučio da igra za reprezentaciju Englesko, iako je mogao da zaigra za ovu otočnu državu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zašto si izabrao drugu reprezentaciju?", "Šta radiš onda u dresu Engleske'", "Da je lijepo nosio bi dres svoje države", samo su neki od komentara koji du dočekali Sterlinga nakon status i objavljenih fotografija sa Jamajke.

Sterling bi dres Manchester City mogao zamijeniti dresom Chleseaja ovo ljeto, ali više informacija trebalo bi se znati u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi