Cijeli svijet ismijava Raheema Sterlinga
Fudbaler londonskog Chelseaja ponovo je u centru pažnje zbog načina na koji drži tijelo dok trči prema lopti (Foto: Screenshot)

Kako to trčiš?

Cijeli svijet ismijava Raheema Sterlinga

M. Šljivak

Chelsea je večeras u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka poražen od Reala u Madridu rezultatom 2:0. Relativno lako su Kraljevi pobijedili Plavce, ali nakon meča društvene mreže 'gore' zbog scene iz prvog poluvremena i načina na koji je trčao fudbaler londonskog tima Raheem Sterling.

Raheem Sterling nije pokazao previše protiv Real Madrida u porazu Chelseaja od 2:0. Ipak, on je nakon utakmice čovjek o kojem društvene mreže pričaju i postao je predmet ismijavanja.

Razlog što je apsolutni hit širom svijeta je način na koji trči. On je tokom prvog poluvremena u svom stilu potrčao prema lopti i to je društvene mreže dovelo do usijanja.

Širom svijeta ismijava se način trčanja zvijezde Chelseaja. Smatraju mnogi da je to previše teatralno i da to namjerno radi kako bi se pričalo o njemu.

Dosta je bizarnih objava u ovom slučaju o Sterlingu. Više se priča o načinju trčanja nego o njegovoj igri, što je za ovog igrača zaista poražavajuće.

Oglasi

Sterling kao i kompletna ekipa Chelseaja ove sezone igra zaista skromno. Njegov učinak u 31 odigranom meču je sedam golova i tri asistencije.

Skromno je to za čovjeka od kojeg su se očekivale velike stvari i koji je plaćen 50 miliona funti u ljeto prošle godine.

Podsjetimo, ovaj 28-godišnji krilni napadač prethodno je sedam godina nastupao za Manchester City, ali se zbog velike konkurencije odlučio na transfer u Chelsea.

Vjerovao je Sterling da će eksplodirati u timu sa Stamford Bridgea. Međutim, on je postao predmet ismijavanja i od vlastitih navijača, a jedan od njih je napisao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Proklet bio Thomas Tuchel što nam je doveo Sterlinga u ekipu".

Engleski reprezentativac zaista pruža skromne partije i nije pružio gotovo ništa vrijedno spomena ove sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Govor tijela, govori sve o sovjeku, sto covjek intimno krije - Body language tells everything about a person, what a person hides intimately. Apsoluno sam ubijedjen da je Raheem Sterling pe..der - derpe, samo kad se cuje jenog dana, da je priznao to sto jeste. Eto to je ralog zasto trci neprirodno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi