Rahimić: Pokušat ćemo pozitivan niz nastaviti u Bijeljini

Mladost igra sjajno na početku sezone

Rahimić: Pokušat ćemo pozitivan niz nastaviti u Bijeljini

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja igraju sjajno na početku sezone. Na dva uzastopna gostovanja protiv Krupe i Viteza osvojili su po bod, da bi jučer na svome stadionu u sjajnoj utakmici rezultatom 3:2 pobijedili Metalleghe iz Jajca.

Kakanjci su zadržali kostur ekipe od prošle sezone, te su s razlogom najavili da se ove sezone neće boriti za opstanak u Premijer ligi.

Nakon pobjede nad ekipom iz Jajca, domaći trener je bio zadovoljan konačnim ishodom.

"Uvodni dio utakmice smo odigrali jako dobro i onda nesretno primili gol koji je vratio tim iz Jajca u igru. U nastavku smo došli i do trećeg gola,a onda malo pali i mislim da se ti problemi koji su se dešavali poslije primljenih golova ne smiju ponavljati u nastavku prvenstva. Sigurno je da moja ekipa posjeduje kvalitet i da dosta toga još možemo dignuti na vrhunski nivo" ističe Rahimić.

Naredno kolo Mladost gostuje u Bijeljini

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik nije najbolje otvorio prvenstvo, dva poraza i remi sigurno nisu ono što su očekivali, te će protiv nas pokušati da se iskupe za loš ulazak u novu sezonu. Mi smo u dobroj formi, moramo malo poraditi na nekim stvarima, te u Bijeljinu sigurno idemo po pozitivan rezultat. Pokušat ćemo ovaj niz dobrih rezultata nastaviti u Bijeljini, a svakako da bi za nas uspjeh bio sve osim poraza" kazao je Rahimić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi