Rahimić se vraća na klupu Veleža, devetorica strahuju od suspenzije pred Metalleghe

Rođeni žele nova tri boda i ostanak na liderskoj poziciji

Rahimić se vraća na klupu Veleža, devetorica strahuju od suspenzije pred Metalleghe

Samir Mlaćo

Nakon poraza u Gradačcu, pred nogometašima Veleža sutra je domaći susret protiv Slavena.

Rođeni trenutno imaju samo bod prednosti nad Olimpik i svakako da je sada na njima veliki pritisak. Dobre vijesti za Velež svakako su povratak na klupu Ibre Rahimića koji je dobio dva meča suspenzije nakon incidenata u duelu sa Olimpikom.

Rahimić je na jučerašnjem treningu imao na raspolaganju i Lucasa koji se vratio u puni trenažni proces nakon povrede koljena koja ga je od terena odvojila puna dva mjeseca.

Svi nogometaši konkurišu za meč sa Slavenom, pa se u Veležu nadaju trijumfu i novim slavljem pred svojim navijačima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Velež će na teško gostovanje Metallegheu iz Jajca, a u subotu će čak devet nogometaša Rođenih morati paziti kako ne bi dobili treći žuti karton i propustili meč u Jajcu. Radi se o Obrenu Cvijanoviću, Nusmiru Fajiću, Adnanu Bobiću, Samiru Zeljkoviću, Edi Vehaboviću, Elmiru Kuduzoviću, Mehmedu Ćosiću, Ferreyri, te Ojedi.

Sutrašnji meč Veleža i Slavena igra se od 16:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nemozetako
Dzaba sve Velez ce u PL.
10 0
Plavi21
Ibro odlazi! Sutra vam je kiks(opet) budite sigurni. Igrači vam bojkotuju Ibru.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi