Reprezentacija trenirala u Butmiru

Rahimić Vranješu: Nemoj me i danas slomit'

Fudbalska reprezentacija BiH održala je drugi trening pred mečeve s Turskom i Sjevernom irskom.

Mečevi se igraju u četvrtak odnosno u ponedjeljak, a kako se bliže tako je atmosfera sve bolja i opuštenja, kako među golmanima tako i igračima i u stručnom štabu.

Selektor Prosinečki posebno je dosta vremena proveo konsultirajući se sa Elvirom Rahimićem koji je jučer bio u ulozi igrača. Navodno je pretrpio i uklizavanje Ognjena Vranješa zbog čega mu je prilikom zagrijavanja "zaprijetio".

"Haj probaj danas da me slomiš", na šta su se obojica nasmijala. Posebno je zabavno među golmanima u ševi. Bacao se Begović kao ris između Hasagića, Šehića i Kjosevskog.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Prosinečki je posebno insistirao na vježbama za posješivanje preciznosti u dodavanju.

Treningu je prisustvivao i jedan novinar iz Sjeverne Irske kojem je prioritet bio snimiti razgovor sa Edinom Džekom.

Top Komentari

Zar se i dalje racuna na Vranjesa, ne znam kako ce Fanatikosi na to reagovati.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi