Rahimiću o 'lijeku' Rusa: Ubija sve živo, i infekciju i koronavirus

Uživa veliku reputaciju

Rahimiću o 'lijeku' Rusa: Ubija sve živo, i infekciju i koronavirus

Samir Mlaćo

Elvir Rahimić uživa veliku reputaciju u Rusiji.

Sa uspjehom je nosio dres CSKA, a sada radi u Akademiji ovog kluba.

U Rusiji je također veliki broj zaraženih pandemijom koronavirusa, no Rahimić je optimista.

Priznao je to u razgovoru za SportRu. Zna 'lijek' za Ruse.

"Mogu da zamislim kako piju votku u karantinu. Čak ni koronavirus ne može ništa s njima, jer vodka od 60-70 stepeni ubija sve živo - i infekciju i koronavirus", kazao je neadašnji bh. reprezentativac.

Rahimić je u CSKA proveo čak 13 godina i osvojio je veliki broj trofeja.

Nedavno ga je prestižni ruski portal "Sportbox" uvrstio među najbolje fudbalere s prostora bivše Jugoslavije koji su igrali u tamošnjoj ligi.

Top Komentari

sport1
Ovo je u kontekstu: "uz smijeh je rekao Rahimic". Samo sto neko sa sportsporta hoce da ga diskredituje il' ga ptoglasava epidemiologom:-)) . Rahimic je kralj i primjer sta rad, red i kultura mogu donijeti covjek i sportisti u ovom slučaju. Sportski pozdrav.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi