Rusi odali veliko priznanje Rahimiću

Ostavio veliki trag u Rusiji

Rusi odali veliko priznanje Rahimiću

Prestižni ruski portal "Sportbox" uvrstio je Elvira Rahimića među najbolje fudbalere s prostora bivše Jugoslavije koji su igrali u tamošnjoj ligi.

Najveći dio svoje karijere ovaj proslavljeni bh. fudbaler proveo je upravo u Rusiji. Najprije je dvije godine igrao za Anzhi, a potom se zlatnim slovima upisao u historiju CSKA iz Moskve s kojim je, između ostalog, osvojio i Evropsku ligu.

Od formiranja Premier lige više od 250 igrača s ovih prostora je igralo u Rusiji, a među najboljih 11, očekivano, izabran je upravo Rahimić koji je i po završetku karijere ostao da živi u Moskvi.

Idealni tim uz Rahimića čine još: Pletikosa, Ivanović, Vidić, Ćorluka, Luković, Krasić, Tošić, Koroman, Milošević i Olić.

Top Komentari

Mele
Misimovic, i Ibricic su igrali par sezona tamo..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi