BiH dočekuje Slovačku

Rahmanović: Ove djevojke zaslužuju punu podršku

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u subotu otvoriti novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

BiH se nalazi u grupi A sa Slovačkom, Crnom Gorom i Islandom, a prvu utakmicu protiv Slovakinja najavila je naša reprezentativka Irma Rahmanović.

"Želim istaći da je ovo mlad i perspektivan tim i ove djevojke zaslužuju da imaju punu podršku u ovim kvalifikacijama. U svaku utakmicu ćemo ući maksimalno angažovano i sa velikom željom za pobjedom. Nadamo se da ćemo imati i dobru podršku", rekla je Rahmanović, koja se potom osvrnula na atmosferu u ekipi:

"Atmosfera u ekipi je radna, djevojke su željne utakmica i sa velikim uzbuđenjem čekamo naredni meč".

Utakmica BiH i Slovačke igra se u subotu u maloj dvorani Skenderije s početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi