Raič: U Vrapčićima nemamo šta izgubiti

Raič: U Vrapčićima nemamo šta izgubiti

M. Maksimović

Danas je na programu i hercegovački derbi Veleža i Čapljine na stadionu u Vrapčićima.

U komšijskom duelu s obzirom na posljednje igre i rezultate ulogu favorita ima Velež, ali Čapljinci u Mostar idu s ciljem da ostanu neporaženi. Ovakav ishod priželjkuje i kapiten Ivan Raič.

“Optimisti smo pred današnji meč iako. Došao je novi trener, a meč dočekujemo i bez kartoniranih i povrijeđenih igrača, s tim što ni ovog puta nećebiti dugo odsutnih Zlatića i Buhača. Današnji meč je prema mom mišljenju idealna prilika da popravimo stanje na tabeli“, rekao je Raič.

Čapljina pred gostovanje u Vrapčićima nema imperativ rezultata, za razliku od domaćina koji je dosad prosuo mnogo bodova na svom stadionu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Nemamo šta izgubiti, a dobar rezultat je sve osim poraza. Poznajem nekoliko igrača Veleža s kojima sam igrao za Branitelj, oni su kvalitetni i ne zaslužuju ovo mjesto jednako kao i mi. Bit će dobra utakmica, siguran sam“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti