Rodin: Slijedi serija lakših utakmica

Čapljina želi više

Rodin: Slijedi serija lakših utakmica

M. Maksimović

Položaj Čapljine na tabeli Prve lige nije zavidan. Tim Damira Borovca ni jučer nije briljirao, a nakon 90 minuta na Bjelavama Čapljinci su fudbalerima Orašja morali čestitati jedan bod. 

Jedini pogodak za domaći tim postogao je Nikola Rodin. On smatra da otvaranje utakmice ovog puta nije bilo dobro.

“Nismo u utakmicu ušli onako kako smo morali, podcijenili smo Orašje jer smo znali da dolaze bez šest ili sedam standarnih igrača, a to nas je na koncu dovelo u situaciju da ponovo jurimo rezultat. Juriti rezultat u ovoj ligi, a igrati kod kuće uvijek je dodatan pritisak jer se bodovi na domaćim stadionima ne smiju gubiti“, rekao je Rodin za SportSport.ba.

Kazao je i kako je zadovoljan trenutnom formom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Drago mi je zbog pogotka koji sam postigao, jer je došao u idealno vrijeme za podizanje samopouzdanja. U nastavku očekujem bolju Čapljinu, moramo se podići i igrati bolje. Dolazi serija nešto lakših mečeva i ja iskreno vjerujem da ćemo mirni ući u proljetni dio sezone“, dodao je Rodin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti