Raiola: Ispričat ću vam kako mi je Mario slupao novog Bentleyja

Ništa novo od Balotellija

Raiola: Ispričat ću vam kako mi je Mario slupao novog Bentleyja

Endin Čaušević

O ponašanju Marija Balotellija ne treba mnogo trošiti riječi jer nam je italijanski napadač nekoliko puta pokazao da se zaista radi o jedinstvenom čovjeku.

Balotelli je u dosadašnjoj karijeri napravio nekoliko nevjerovatno glupih poteza, ali nikada se nije pokajao zbog toga. Vjerovatno je zato omiljen u svijetu fudbala, jer nikada ne želi da radi nešto ako to njemu nije po volji.

Njegov agent Mino Raiola prošao je mnogo toga s Balotellijem otkada sarađuju. Jedan od najpoznatijih menadžera na svijetu otkrio je priču o tome kako je Balotelli slupao njegovog Bentleyja koji je bio skoro nov.

"Mario je lud, ali opraštam mu sve jer je dobar čovjek. Jednog dana me pitao da mu posudim Bentleyja. Rekao sam mu da mora postići dva protiv Marseillea i onda ćemo pričati. Na to sam totalno zaboravio, a ona je telefon zvonio i žena je rekla da Mario hoće pričati sa mnom", rekao je Raiola, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"'Mino, ključevi', samo to je rekao i pitao sam ga kakvi ključevi. Objasio je da sada želi provozati Bentleyja jer je dao dva gola. Šta ću, dao sam mu jer sam obećao. Nekoliko sati kasnije ponovo me nazvao i samo rekao da mu je žao i da ga je slupao. Pa, oprostio sam mu, na njega se ne mogu naljutiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi