Raiola o Ibrahimoviću: On radi sklekove i kada mu sjednem na leđa, a nisam nimalo lagan

Govorio o formi Zlatana Ibrahimovića

Raiola o Ibrahimoviću: On radi sklekove i kada mu sjednem na leđa, a nisam nimalo lagan

E. Oštraković

Mino Raiona, agent Zlatana Ibrahimovića, smatra da je nogometaš kojeg on zastupa, zapravo 90% ekipe za koju igra, a naravno riječ je o Milanu.

Govorio je Raiola ponovo o Zlatanu, te njegovoj formi, ali i nekim drugim stvarima.

"Zlatan je u sjajnoj formi. Nekada nastavlja raditi sklekove čak i kada ja sjedem na njegova leđa. A vidite da nisam lagan", rekao je Raiola, te je dodao:

"On može igrati do pedesete godine, ali stvar je u tome da želi da igra samo na najvećem nivou. Naravno on je šmeker i zna kako postupati sa navijačima i medijima. Nadam se da će nastaviti igrati još nekoliko godina", završio je Mino Raiola.

Top Komentari

Penderinos
Što'š ležat' na njemu, niste valjda pedderi
1 4
forza_juve
Cim zines slazes gade debeli
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi