Zlatanu izdaju ne mogu oprostiti: Taj čovjek ne zaslužuje ništa

Hrpa negativnih komentara

Zlatanu izdaju ne mogu oprostiti: Taj čovjek ne zaslužuje ništa

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović nedavno je po 12. put proglašen za najboljeg švedskog nogometaša.

Ibrahimović je u karijeri stekao brojne nagrade, što timske, što individualne i cijenjen je gdje god je igrao, navijači ga obožavaju na svim krajevima svijetima, osim u Malmeu, gdje je ponikao.

Ne praštaju Ibrahimoviću to što je nedavno postao suvlasnik drugog švedskog kluba Hammarbyja.

Navijači Malmea imali su brojne negativne komentare nakon što je Malmo putem svog Twitter profila Zlatanu čestitao na novom priznanju za najboljeg švedskog igrača.

"Taj čovjek ne zaslužuje dobiti ništa od Malma, pa ni čestitku na društvenoj mreži", napisao je navijač Malmoa Jesper Sahlen.

"Morate li zaista objavljivati ovakve gluposti? Ne vidim razloga zašto bismo spominjali Zlatana", dodaje drugi navijač švedskog tima.

Švedski golman koji je branio za Malmo, Robin Olsen, komentarisa je kako je "Zlatan nedostojan mog kluba", te je jasno iskazao svoje mišljenje o Ibrahimoviću.

Sve je komentarisao i izvršni direktor Malmea Niclas Carlnen.

"Razumijemo da to izaziva emocije. Kad je Zlatan u pitanju, mi smo konkurenti na nogometnom terenu. Ima aktivno suvlasništvo s jednim od naših konkurenata, gdje Zlatan kaže da bi trebali pokušati biti jedan od najboljih u našoj regiji - gdje smo mi. Znali smo da će biti reakcija".

Na pitanje da li je klub planirao obrisati post u kojem čestita Zlatanu, a ispod kojeg su stotine negativnih komentara prema napadaču Milana, on je odgovorio: "Ne!".

Zlatan je proveo sedam godina u Malmeu prije nego je prešao u Ajax, a kasnije je igrao za Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United, La Galaxy, da bi se zimus vratio u Milan kojeg je preporodio i čiji je najbolji strijelac u 39. godini.

Top Komentari

struja
Klub dobije milione,zive od tog desetak god. i onda imaju obraza pricat.To Zlatan pamti.
6 1
Krosteutegurovic
Baš će mu naškoditi , zaboli njega šta oni misle o njemu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi