Raiola ponovo kvari Barceloni veliki posao

Stao na put De Ligtu

Raiola ponovo kvari Barceloni veliki posao

Edmir Škorić

Barcelona i Mino Raiola nemaju baš dobru saradnju, a upravo kontroverzni menadžer stoji na putu Kataloncima do Matthijsa de Ligta.

Raiola zastupa De Ligta i, iako je trenutno pod tromjesečnom suspenzijom, otežava Barceloni posao.

Raiola je imao nesuglasice s Barcelonom kod transfera Ibrahimovića, Verattija i Pogbe, a sada je navodno glavna prepreka na putu De Ligta do Nou Campa.

Igrač je odlučan da potpiše za Barcelonu nakon uspješne sezone s Ajaxom, koji je načelno sve dogovorio s Kataloncima, ali Raiola se sada umiješao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I dok su i igrač i klub spremni za transfer u Barcelonu, Raiola ima neke određene uslove, a španski klub ne želi sada da ih ispuni i očito nas čekaju naporni pregovori, iako je sve izgledalo jednostavno.

Ukoliko De Ligt ne završi u Barceloni, Raiola će biti glavni krivac, tvrde dobro obaviješteni novinari u Španiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dosadnoje
Raiola doktor svog posla, dajte keš dobijete mog klijenta, pametan...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti