Raiola ponovo o Donnarummi: Milan zna šta ja mislim o svemu...

Agent mladog golmana

Raiola ponovo o Donnarummi: Milan zna šta ja mislim o svemu...

Agent mladog golmana Milana Gianluigija Donnarumme, Mino Raiola, govorio je nakon sinoćnjeg susreta Milan - Juvetus ponovo o svom klijentu. 

Ovaj 20-godišnjak ima ugovor s Rossonerima do ljeta naredne godine i sigurno da će narednim mjesecim abiti mnogo priče oko produžetka istog.

Raiola kaže da će uskoro sjesti s čelnicima Milana, ali da se njegovo mišljenje o svemu već zna.

"Milan zna šta ja mislim. Sada ne želimo govoriti o produžetku ugovora jer se ne želimo zamjerati. On je dobro, želi dostići Ligu šampiona pa odigrati Evropsko prvenstvo i poslije toga ćemo vidjeti. Ne znam šta Milan želi da uradi. Uskoro ćemo razgovarati o Donnarummi", kazao je Raiola.

Također, govorio je i o veznjaku Paulu Pogbi koji je također njegov klijent.

"Transfer period je završen a naredni još nije došao", kazao je kratko poznati agent.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dotakao se i Zlatana Ibrahimovića.

"On se zagrijava, ništa još niste vidjeli od njega".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti