Raiola pregovara o transferu Ibrahimovića
FOTO: EPA

Našao mu je novi klub?

Raiola pregovara o transferu Ibrahimovića

Fox Deportes tvrdi da bi Zlatan Ibrahimović od sljedeće sezone mogao nositi dres Los Angeles Galaxyja. 

Budućnost švedskog napadača je još uvijek neizvjesna, budući da i dalje nije produžio ugovor sa Manchester Unitedom, a ako je vjerovati informaciji koju je objavio Fox Deportes, sljedeća stanica u njegovoj karijeri mogao bi biti MLS. 

Povod za 'prekookeansku bombu' bilo je to što je njegov agent Mino Raiola snimljen u SAD-u, gdje, kako se navodi, pregovara sa čelnicima Los Angeles Galaxyja o transferu Ibrahimovića kojem ističe ugovor na kraju sezone. 

Klub iz MLS-a nudi Ibrahimoviću veliki novac kako bi se odlučio za odlazak 'preko bare'. Ukoliko on ne bude zadovoljan učinjenim ili potencijalom za dalje u Engleskoj, izvjesno je da će prihvatiti poziv i preseliti u Los Angeles. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Ibrahimovića, koji je ove sezone postigao 26 golova za Manchester United, još se interesuje italijanski Napoli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi