Raiola priznao da je u Ibrahimovićevoj karijeri napravio samo jednu jedinu grešku: "Žao mi je..."

To je za njega bilo gubljenje vremena

Raiola priznao da je u Ibrahimovićevoj karijeri napravio samo jednu jedinu grešku: "Žao mi je..."

Endin Čaušević

Najpoznatiji agent na svijetu Mino Raiola priznao je da žali zbog posebno jedne odluke koju je donio u karijeri Zlatana Ibrahimovića.

Raiola vodi Ibrahimovića skoro od njegovog samog početka karijere i zahaljujući njemu itekako se proslavio u svijetu fudbala. Postao je jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu, a danas zastupa neke od najboljih fudbalera.

Međutim, jasno je da je najviše vezan s Ibrahimovićem s kojim ima bratski odnos jer su prošli sve i svašta u prethodnih dvadesetak godina. Ipak, čak se i Raioli zna desiti da donese neku pogrešnu procjenu.

Naime, on je priznao da danas žali što je odveo Ibrahimovića u MLS prije nekoliko godina i da ga je trebao nagovoriti da ostane u Evropi jer je ove godine pokazao da i dalje može igrati na vrhunskom nivou.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidio sam veliki broj igrača koji se umore u godinama u kojim je sada Zlatan. Tada mi bude žao što oni nastavljaju karijeru umjesto da idu u penziju. Ipak, kod njega nikada nisam vidio takav umor. On lagano može da odigra još barem pet sezona", kaže Raiola i nastavlja.

"Najviše u svojoj karijeri žalim što sam ga odveo u MLS. To je za njega bilo gubljenje vremena. Žao mi je što u Evropi nije proveo te dvije sezone jer je sad pokazao da je nevjerovatan igrač. I u budućnosti će sigurno imati važne uloge, možda postane predsjednik UEFA-e i konačno promijeni neke stvari u fudbalu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harox7
Za mene je najveća greška kada je Ibra otišao iz Barce,uživao sam gledati tu Barcu.
2 2
miki30
Već pisano prije nekoliko dana, znači bukvalno isti text.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti