Theo Hernandez ostavio Milan neporaženim!
Foto - EPA

Dva gola lijevog beka

Theo Hernandez ostavio Milan neporaženim!

M. Šljivak

AC Milan je u 11. kolu Serije A remizirao protiv Parme na San Siru rezultatom 2:2

Zaista je nevjerovatno da su Rossoneri ostali bez pobjede u ovom meču jer su promašili zaista dosta šansi.

Parma je povela u 13. minuti. Hernani je zabio za 0:1 nakon odlične asistencije Gervinha.

Milan je potom krenuo ka golu protivnika. Castilleju je poništen gol u 23. minuti, a zatim su Rossoneri čak tri puta pogodili okvir gola. Calhanoglu nije imao sreće dva puta, a Diaz jednom i na odmor se otišlo vodstvom gostiju od 0:1.

Drugo poluvrijeme je otvorio ponovo Calhanoglu pogođenom prečkom, a kazna za sve promašaje stiže u 56. minuti kada Jasmin Kurtić pogađa za 0:2 nakon sjajne akcije.

Milan se uspio vratiti samo dvije minute kasnije. Theo Hernandez zabija za 1:2, ali se činilo kako više od počasnog gola neće moći, jer se Parma dobro branila.

Međutim, u nadoknadi meča spas donosi Theo Hernandez. Zabio je sjajno za 2:2 i ostavio je Milan neporaženim ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 11. kolo:

Milan - Parma 2:2

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ajdin23432
Fifa u stvarnom životu Imali smo 3 prečke i stativu, dok Parma pređe 2 puta pola terena i zabije 2 gola... Ali idemo dalje u nove pobjede Forza Milan! ❤️
12 0
kaliopi
Po meni neki igrači Milana se vec umislili, Leao jedan od njih, Rebić se trudi al uporno ga stavlja u vrh napada i ne može nista, steta za dva boda.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti