Raiola sprema još jedan senzacionalan transfer

Prodaje i Donnarummu

Raiola sprema još jedan senzacionalan transfer

Midhat Šljivak

Jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu fudbala Mino Raiola mogao bi uskoro napraviti još jedan senzacionalan transfer.

On je proteklog ljeta prodao Paula Pogbu Manchester Unitedu za više od 100 miliona eura, a naredni veliki transfer bi mogao biti mladi golman Gianluigi Donnarumma.

Raiola je i njegov zastupnik, pa bismo uskoro i 17-godišnjeg golmana mogli gledati u Engleskoj.

Poznato je da ga žele gotovo svi veći timovi s Ostrva, ali i torinski Juventus.

Raiola je najavio da će novi ugovor s Milanom pričekat i probudio je nove špekulacije o odlasku Donnarumme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moraćemo sačekati i vidjeti šta će se desiti s Milanom. Momak je veliki navijač kluba, a ako budu uskoro na vrhu, definitvno će ostati", rekao je Raiola.

Donnarumma je prvi golman Rossonera od oktobra 2015. godine, a sigurno je da bi ga Raiola rado prodao nekom velikanu za ogroman procenat, kao što je to uradio kod transfera Pogbe, gdje je zaradio preko 20 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi