Raiola tek počeo sarađivati s Lingardom, a već mu je pronašao novi klub

Vodi ga iz Manchester Uniteda?

Raiola tek počeo sarađivati s Lingardom, a već mu je pronašao novi klub

Endin Čaušević

Engleski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Jesse Lingard odlučio promijeniti agenta, te da ga sada zastupa Mino Raiola.

Raiola je tako produžio listu svojih kandidata, a u Manchester Unitedu se sigurno nisu obradovali kada su čuli novosti. Naime, Raiola i United već neko vrijeme nemaju dobar odnos i sada bi se stvari mogle dodatno pogoršati.

Nakon što je Lingard promijenio agenta poručio je Raioli da želi da ide iz kluba jer nije sretan na Old Traffordu. Raiola je to jedva dočekao i već punom parom radi na tome.

Engleski mediji prenose da je Raiola već odradio svoj dio posla, te da je ponudio Lingarda čelnicima Milana koji su itekako zainteresovani za ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, sada ostaje teži dio posla, a to je da se klubovi dogovore oko obeštećenja. Ipak, to ne bi trebao biti problem s obzirom da Ole Gunnar Solskjaer baš i ne računa na Lingarda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edo_edo91
??ode nas Mesi...Sinoc je pokazao o kakvom se igracu radi...
2 0
Sajaga
Bas je Unitedu zao, oni su i insistirali da promjeni agenta nebi li ga se sto prije rijesili.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi