Rakitić i Modrić ljuti na UEFA-u: Zašto su nam to uradili?
Rakitić i Modrić nisu zadovoljni zbog odluke UEFA-e koja je, ako ćemo pošteno, vrlo nezgodna po Vatrene. Mogli su proći i bolje, ali...

Realno, u pravu su

Rakitić i Modrić ljuti na UEFA-u: Zašto su nam to uradili?

Dvije prve zvijezde reprezentacije Hrvatske Ivan Rakitić i Luka Modrić nisu zadovoljni odlukom UEFA-e da igraju protiv Španije i Englekse u vrlo kratkom razmaku. 

Podsjetimo, Vatreni su sinoć porazili Španiju na Maksimiru sa 3:2, a već u nedjelju ih očekuje drugi vrlo težak zadatak jer igraju protiv Engleske na Wembleyju i to odlučujući susret za opstanak u ligi A Lige nacija.

Da stvar bude još teža po Hrvatsku, UEFA je taj susret odredila za 15.00 sati što znači da će Hrvatska imati samo 72 sata za odmor poslije vrlo teške utakmice protiv Španije.

Zbog toga se i ljute Rakitić i Modrić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Igramo za manje od 72 sata u Londonu, nije to baš idealno. Nevjerovatna nam je satnica, kao da se UEFA-i negdje žuri. Kao da neko želi da se ova Liga nacija što prije završi. Dobro bi nam došao dan više za odmor, ali...", rekao je nakon sinoćžnjeg meča najbolji fudbaler Evrope Luka Modrić dok je Rakitić dodao:

"Sada idemo na Wembley pobijediti. Nisu nam baš iz UEFA-e složili idealan žrijeb, čekaju nas dvije top utakmice u manje od 72 sata", rekao je Rakitić.

Top Komentari

Ibro
pa sta bi oni ??Zar nije dovoljno da se odmore?? Mozda nemaju dovoljno vremena za kafane
10 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi