Rakitić o dolasku Pjanića: Ponosan sam, ipak je iz naših krajeva
Foto: EPA

Stavio mu se na raspolaganje

Rakitić o dolasku Pjanića: Ponosan sam, ipak je iz naših krajeva

Ivan Rakitić među prvima je čestitao Miralemu Pjaniću na transferu u Barcelonu. 

Prošlih mjeseci naš fudbaler je non-stop bio u medijima zbog transfera u Barcelonu koji se na koncu i dogodio, a na Camp Nou saigrač će mu biti Ivan Rakitić koji mu se odmah stavio na raspolaganje.

Sada je Hrvat o Pjanićevom dolasku u Barcelonu govorio i za Večernji list i otkrio šta to znači za njegov status.

"Prije svega jako sam sretan, naravno da sam odmah nazvao Miralema i čestitao mu. Odmah sam mu se stavio na raspolaganje, što god mu treba, tu sam. Ponosan sam što će u Barcelonu opet doći jedan momak iz naših krajeva. Imat će moju podršku. Zajedno ćemo se boriti za dobro svih nas", kazao je Rakitić u razgovoru za Večernji list, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"A to što mi je konkurent u momčadi ništa ne mijenja na situaciji. Najbolji fudbaleri uvijek su dobrodošli, a Pjana spada među najbolje i imat će podršku i mene i svih saigrača", poručio je 32-godišnji hrvatski reprezentativac.

Transfer Pjanića iz Juventusa u Barcelonu je, podsjetimo, koštao 60 miliona eura. Tim je ujedno postao i najskuplji igrač iz BiH svih vremena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Svaka čast Rakitću na neiskvarenosti jedan od rijetkih ljudskih veličina
9 2
nijepoznat
Rakitic King
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi