Rakitić objavom naljutio pojedine navijače Barcelone

Messi na podu, to nije baš često

Rakitić objavom naljutio pojedine navijače Barcelone

S. Mlaćo

Ivan Rakitić broji posljednje dane u Barceloni.

Navodno je najbliži povratku u Sevillu, a uskoro se očekuje jasno definisanje statusa.

Barcelona je spremna da proda iskusnog veznjaka. Postavili su cijenu od 20 miliona eura za njegovo usluge i taj novac ne bi trebao predstavljati problem za tim za Sevillu, s kojom se najviše povezuje.

Rakitić se pored Seville povezuje i sa Manchester Unitedom, no mnogo je izvjesnije da će on ipak ostati u Španiji.

Upravo je iz Seville 32-godišnji fudbaler stigao u Barcelonu. Bilo je to 2014. godine, a na Nou Campu je osvojio sve što je mogao.

Na Instagramu je Rakitić objavio uspomenu sa meča Hrvatske i Argentine. Vatreni su slavili 3:0, a Rakitić je prvu zvijezdu Barce Lionela Messija ostavio na travi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pojedini navijači Barce uputili su mu negativne komentare zbog ove slike, dok mnogi smatraju da ova objava ima i neku drugu poruku...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti