Rakitić previše toga otkrio: Sanjam da obučem taj dres
EPA

Hoće li napustiti Barcelonu?

Rakitić previše toga otkrio: Sanjam da obučem taj dres

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić pred odlaskom je iz Barcelone nakon gotovo šest godina.

Ove sezone Rakitić nije prvi izbor u timu Ernestea Valverdea i već mjesecima traju nagađanja o tome da će napustiti Camp Nou, a u ovom momentu prilično je duga lista klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Juventus, Inter, Manchester United, Atletico..., samo su neki od klubova s kojima se Rakitić povezuje, a nije isključen ni mogući povratak u Sevillu ukoliko već bude morao otići iz Barcelone.

U razgovoru za španski radio Cadena SER iskreno je rekao kako upravo Sevilla ima najveće šanse.

"Period koji sam proveo u Sevilli za mene je prelijep, vidjet ćemo hoću li se vratiti. Ako dođe vrijeme za to, svi znaju da ću biti oduševljen. U prošlosti sam već rekao, ako ikad u karijeri odjedenm dres kluba za koji sam već igrao, bit će to Sevillin. Sanjam o tome da ponovo odjenem taj dres", iskren je bio Rakitić koji je u Andaluziji upoznao i svoju današnju suprugu Raquel.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rakitić, dakle, nije zatvorio vrata mogućem povratku u Sevillu, ali nije sakrio ni da bi bio najsretniji ukoliko bi ostao tamo gdje jeste.

"Budućnost ne možete predvidjeti. Da se ja pitam, ostao bih u Barceloni jer mislim da mogu još mnogo toga da pokažem. A od Barcelone ne postoji bolje mjesto za to", poručio je Rakitić na kraju razgovora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi