Rakitić: Uopšte nisam ljut, sutra me može nazvati da popričamo o svemu

Jasna poruka veznjaka Barcelone

Rakitić: Uopšte nisam ljut, sutra me može nazvati da popričamo o svemu

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ponovo je javno govorio o svom statusu u Barceloni.

Saga oko Rakitića traje već skoro godinu dana i kako stvari stoje čelnici Barcelone su ga već otpisali. Plan je bio da se Rakitić proda pred početak ove sezone, ali on nije hito da napusti Camp Nou.

Barcelona sada pokušava da uključi hrvatskog veznjaka u razne transfere, a jedan od njih je i potencijalni dolazak Miralema Pjanića što bi značilo da Rakitić ide u Juventus.

Međutim, sve to su još uvijek samo špekulacije, a Rakitić je ponovo iskoristio priliku da javno govori o svom statusu u Barci. On je bio gost u intervjuu uživo za Cadenu SER.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Možda Bartomeu prati ovaj intervju. Još uvijek nije kasno da me nazove. Može me nazvati sutra da popričamo. Dosta toga se piše o meni, ali sam navikao jer to nije ništa novo. Volio bih da predsjednik ili Abidal izađe u javnost i demantuje sve te natpise. Uopšte nisam ljut i sa mnom se može razgovarati uvijek o svemu. Sretan sam što sam tu", rekao je Rakitić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
E jarane nakupio si se miliona,na takav te nacin hoce da izbace i ti se sad ponizavas i hoces sa njima da pricas,bjezi bolan sta te briga za njima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije