Pjanić pomno prati ono što Messi objavljuje na Instagramu

Ponovo u centru pažnje

Pjanić pomno prati ono što Messi objavljuje na Instagramu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić već neko vrijeme nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da će na kraju sezone napustiti Juventus.

Mediji u Italiji i Španiji prethodnih sedmica uveliko pišu o tome da će bh. veznjak na kraju sezone napustiti Juventus i da će najvjerovatnije svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Zbog toga mediji prate svaki Pjanićev korak, a posebno aktivnost na društvenim mrežama.

U centru pažnje je fotografija koju je nakon jučerašnjeg treninga objavio Lionel Messi, a upravo je Pjanić bio među prvima koji je lajkao fotografiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo piše da je to možda znak da Pjanić već sada prati buduće saigrače, a šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Dosadili ste vise, a cudi me da niste neku glupu anketu stavili tipa "Treba li Messi pratit Pjanica na instagramu"
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi