5

Komentari (5)

Eno30
Sretno majstore i uskor bio broj 1 u reprezentaciji mislim da si trenutno nas najbolji golman
user1644068495
Sretno majstore !
VenamaHrabrih
Ovi Škoti da su pametni doveli bi Pirića, rekordera po neodigranim utakmicama, a stalnog reprezentativca. Gdje u svijetu ima takav kapitalac, a naš??? Nigdje!! Oni dovode nakog Kovačevića... Čuj najbolji golman poljske lige? Čuj osvojio kup i super kup?? Čuj najviše cleansheet-ova?? Čuj dupla kruna sa predhodnim klubom?? Pa znaju li ti Škoti da niko ne zna ugrijat klupu ko Pirić? A to je u hladnim škotskim uslovima vrlo važno.
Alpasinacxx
Ako se ne varam Sarajevo ima klauzulu u ugovoru sa Vladanom kojom dobija 20% od svakog njegovog transfera. Na 4 Milke to dođe 800 k eura. Nije loše
Arnel925
Legendo sretno!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.