Preokret u slučaju 'Ralf Rangnick': Nijemac dobija stalan posao u Manchester Unitedu!?

Gubi status privremenog menadžera?

Preokret u slučaju 'Ralf Rangnick': Nijemac dobija stalan posao u Manchester Unitedu!?

E. Ganibegović

Olle Gunnar Solksjaer je koncem prošle godine nakon debakla od Watforda dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda.

Na njegovo mjesto stigao je Nijemac Ralf Rangnick koji je na to mjesto postavljen kao privremeni menadžer do ljeta 2022. godine, kada bi Crveni đavoli krenuli u potragu i predstavili čovjeka koji će voditi tim na duže staze.

Ipak, kako sada prenose britanski mediji, Rangnick je čelnike tima s Old Trafforda zadovoljio svojim radom i rezultatima i nije isključeno da upravo on bude čovjek koji će dobiti mjesto stalnog menadžera Manchester Uniteda.

Potraga za novim menadžerom za sada je definitivno odgođena i u klubu se razmatra opcija da Rangnicku ponude stalni posao.

Podsjetimo, Rangnick je od dolaska u klub Manchester United vodio na 10 utakmica u svim takmičenjima i ima skor od šest pobjeda, tri remija i jednog poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub će u februaru zaigrati i u osmini finala Lige prvaka, takmičenju za koje se bore kroz Premier ligu Engleske u kojoj se trenutno nalaze na 4. mjestu s 38 bodova iz 22 utakmice.

Da se podsjetimo, plan za Rangnicka je bio da na ljeto postane savjetnik u klubu, no čini se da će Manchester United morati u potragu za čovjekom koji će obnašati tu funkciju, jer novog stalnog menadžera, čini se, imaju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ma da to je bila suplja za privremenog trenera. Slijedeci prelazni rok Ralf ce to da pocisti i napravi kako treba. Sretno
8 1
Eno30
Tesko je naci dobrog menegera ono sto valja je zauzeto, a svako malo mjenjanje menegera nije ni to dobro. U svakom slucaju sretno Unitedu sretno Ragnick
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi