Menadžer Southamptona po drugi put izgubio sa 9:0: Kakav je osjećaj? Izvrstan!
Foto - Screenshot

Ralph Hasenhuttl imao ironičan nastup

Menadžer Southamptona po drugi put izgubio sa 9:0: Kakav je osjećaj? Izvrstan!

M. Šljivak

Southampton je protekle noći doživio pravi debakl na Old Traffordu i poražen je od Manchester Uniteda sa 9:0.

Menadžer Svetaca Ralph Hasenhuttl tako je po drugi put izgubio ovim rezultatom od dolaska u Premiership (Leicester 2019. godine), te je jedini menadžer koji je imao takvu nesreću.

Nakon meča austrijski stručnjak je dobio pitanje kakav je osjećaj ponovo izgubiti 9:0.

"Izvrstan! Šta mislite kakav će biti?", istakao je vidno uzrujani Hasenhuttl i nastavio je:

"Crveni karton nakon tri minute protiv ovakvog protivnika...Nisu se zaustavili u postizanju golova, ali ja sam razočaran zbog drugog crvenog. Ne želim govoriti o sudiji, ali prošle sedmice je bio na našoj utakmici i ostavio je mrlju na meč (nedosuđeni penal protiv Aston Ville). Pokušali smo napraviti sve kako bismo primili što manje golova, ali lako im je bilo sa devet igrača zabijati", rekao je Austrijanac i potom je završio izlaganje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šta više da kažem? Ovo je užasno, ali podigli smo se nakon poraza od 9:0 i sada to ponovo moramo napraviti".

Southampton je ovim porazom otišao na minus sedam po gol-razlici (27:34) i trenutno su 12. tim Premiershipa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Navijam za United, ali je supacki bilo onoliko ih natrpat. Znali su da Southampton dolazi osakacen povredama, jos taj crveni karton na startu (za koji ih ne zalim, bio je cist ko suza).Ali eto.. 4-0 na poluvremenu, u drugom eventualno 1 ili 2 gola je bilo dovoljno, cisto zbog onih sto su s klupe usli. Ali dobro, nije da nije lijep osjecaj uvalit nekome 9 golova, samo bi volio da je to neki drugi klub a ne Southampton i Hasenhuttl
9 4
user1583752673
Sta bi sad trebao da se ubije? Zivot ide dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi