11

Komentari (11)

Ero
Postit je lični izbor. Nema potrebe miješati sport i vjeru čija/koja god bila.
user1691328699
Ne znam koja budala zakazao utakmicu Sarajevo Borac u sredd iftara. Moglo se pomjerit sat
USABIH
Znas ko ? VICO I njegova druzina....
Trapatoni
Pa nije ustaska ili cetnicka liga pa da ne mogu!
Aleksandar1976
Najbolje prekinuti ligu dok je post
Fizo
Kako bi bilo da ti što poste i misle da ne mogu da rade posao za koji su plaćeni,uzmu neplaćeni odmor.
Ss.ba
Legendo. Jel mislis da taj koji posti 12 sati ili 15 da su mu bitna ta dva sata koliko traje utakmica?Taj postac se ispostit i ta dva sata ako trrba. I nije to pauza da se neko najede,da se cevapi serviraju. To je da se ti momci napiju vode ili pojedu jednu hurmu. Na kraju krajeva. Svi igraci svakako piju vodu kada se ukazuje pomoc nekom igracu. Ti to ne kontas. P.S. Nije jos iftar bio,a svasta bih ti rekao ;)
Fizo
Da ja te bi odgovorim. I ranije se postiglo i klanjao a Bogami se i radilo. Niko od toga nije pravio spektakl. Danas se to sve udara na velika zvona. Kafane i restorani puni za iftar što nikad ,barem u Sarajevu, nije bio običaj. To što sti vi novopridošli uveli...
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa zakazujte utakmice van vremena iftara i nece biti potrebe za prekidanjem utakmica.
DamirT
E jbg, zamisli derbi Sarajevo-Zrinjski u 1 sat popodne. Nece nista znaciti tih 5 minuta sto ce se prekinuti utakmica. Svakako ce se nadoknaditi. Bravo za savez.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Nema potrebe da se igra u 13h....Moze u 15 , 16 ili 19, 20h.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.