Rami iz Rusije otišao bez ijednog eura: Ja sam od danas slobodan igrač...
Foto - EPA

Francuz napustio Soči

Rami iz Rusije otišao bez ijednog eura: Ja sam od danas slobodan igrač...

M. Šljivak

Francuski fudbaler Adil Rami (34) napustio je redove ruskog prvoligaša Sočija.

Iskusni defanzivac potpisao je u februaru ugovor s ruskim timom, no nije se previše naigrao s obzirom na činjenicu da je prvenstvo prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

Rukovodstvo ruskog tima usput nije ni plaćalo 34-godišnjeg fudbalera. On je zbog toga bijesan i jasno je poručio da neće igrati za Soči i da je slobodan igrač.

"Nisu ispoštovali ništa od dogovoreno. Što se mene tiče ja sam slobodan igrač, tražim novi klub i još uvijek imam želju da se dokažem", rekao je Rami.

Francuski fudbaler nije odigrao nijedan meč za ruski tim, a u bogatoj karijeri je nastupao za Lille, Valenciju, Milan, Sevillu, Marseille i Fenerbahče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi