Ramić pred Metalleghe: Njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati

Na Otoku dolazi tim iz Jajca

Ramić pred Metalleghe: Njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati

U sklopu 8. kola Prve lige Federacije BiH na stadionu Otoka u Sarajevu sutra će snage odmjeriti Olimpik i Metalleghe BSI.

Izabranici Esada Selimovića u ovoj sezoni igraju odlično, trenutno su vodeći na tabeli sa 19 osvojenih bodova, a priliku da nastave svoj niz imat će sutra kada im u goste dolazi tim iz Jajca. 

Iako Metalleghe ne stoji baš najbolje na tabeli, u Olimpiku imaju veliki respekt, što se moglo vidjeti i po izjavi koju je dao 18-godišnji Sedin Ramić koji igra u zadnjoj liniji. 

"Neće nas zavarati pozicija na tabeli ekipe iz Jajca. Svaki protivnik je 'nagazna mina', svi imaju kvalitet da naprave velike probleme svakoj ekipi, pa se tako i ponašamo. Idemo od susreta do susreta i bavimo se sami sobom, puno je utakmica do kraja sezone i svaki bod je jako bitan i može biti presudan u borbi za pozicije na tabeli", kazao je uoči utakmice jedan od mlađih fudbalera Olimpika Sedin Ramić.

Ramić je ove jeseni dobio priliku da igra u sastavu Olimpika. Kako sam kaže, za njega je to veliko iskustvo, ali i podstrek za naredne utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prije svega moram reći da je sjajan osjećaj dobiti priliku za igru. Svima nama koji smo iz juniora stigli ove sezone puno znači to što smo dobili šansu za nastup. Moram da se zahvalim stručnom štabu i trenerima, ali i klubu koji su nam to omogućili. Sada je na nama da nastavimo sa radom i da strpljivo čekamo šansu."

Susret između Olimpika i Metalleghea igra se sutra s početkom u 15:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi