Ramić: Velež je bodovno zaostao, ali se ne smije potcijeniti

Fudbaler GOŠK-a

Ramić: Velež je bodovno zaostao, ali se ne smije potcijeniti

M. Maksimović

Mirsad Ramić će danas predstavljati najveću opasnost za tim Veleža u hercegovačkom derbiju koji će spustiti zavjesu na uspješnu jesen GOŠK-a. 

Ramić je svjestan da je GOŠK u ovom trenutku u boljoj formi od Veleža, ali je itekako oprezan pred današnji meč.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Velež ne smijemo potcijeniti. Iako smo gosti meč dočekujemo kao blagi favoriti, ali to ništa ne mora da znači kada je u pitanju ishod utakmice. Znamo vrlo dobro da u ovoj ligi svako svakoga može pobijediti. Velež jeste bodovno zaostao, ali sam uvjeren da će propuste već na proljeće nadoknaditi dovođenjem kvalitetnih pojačanja. Nama danas nedostaje Bošnjak, on je motor ovog tima koga je teško nadomjestiti. Bili bismo zadovoljsni i s jednim bodom iz današnjeg susreta“, izjavio je Ramić.

Meč Veleža i GOŠK-a na programu je danas od 13:30 sati na stadionu Vrapčići u Mostaru.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi