Zabio gol, stadion "eksplodirao" i od silne želje htio klizati na koljenima, a onda katastrofa

Postao hit na društvenim mrežama

Zabio gol, stadion "eksplodirao" i od silne želje htio klizati na koljenima, a onda katastrofa

Endin Čaušević

Atletico Talleres sinoć je u Cordobi pobijedio Rosario sa 4:1, a utakmicu je obilježio detalj iz sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Ramon Sosa zabio pogodak i nakon toga se za sva vremena obrukao prilikom proslave.

Atletico Talleres je pred svojim navijačima došao do ubjedljive pobjede protiv Rosarija, a sve je čini se bilo jasno već nakon prvog poluvremena.

Domaći su odlično otvorili utakmicu i poveli već u 13. minuti kada je Botta zatresao mrežu Rosarija za 1:0.

No, gosti se vraćaju u 30. minuti. Sudija je nakon duela svirao penal za Rosario, a siguran s bijele tačke bio je Lovera koji je pogodio za 1:1.

Međutim, do kraja prvog poluvremena Talleres zabija još dva gola. Prvo je u 42. minuti utakmice Rodriguez pogodio za 2:1 na asistenciju Botte, a potom je na scenu stupio Ramon Sosa.

Oglasi

Sosa je u četvrtoj minuti sudijske nadoknade postigao pogodak za 3:1, a potom se obrukao prilikom proslave zbog čega je igrač ovog argentinskog kluba postao hit na društvenim mrežama.

Fudbaler domaćeg tima je postigao pogodak za 3:1 za erupciju oduševljenja, a to ga je "ponijelo" da pokuša proslavu gola u stilu Thierryja Henryja, odnosno klizanjem na koljenima, ali je sve krenulo nizbrdo.

Sosa je pokušao klizanje na koljenima, ali se skoro povrijedio jer je oštetio teren koliko jako je pokušao da ukliže, te je "izrovio" i busen.

Kamera koja je bila iza gola snimila je Sosin pokušaj klizanja na koljenima, a ovaj video je postao hit na društvenim mrežama.

@la1913oficial

🫣¿Que pensaste en ese momento?

♬ sonido original - La 1913

Inače, konačnih 4:1 za Talleres postavio je Catalan u 61. minuti kada je zatresao mrežu Rosarija na asistenciju Portille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti