Sergio Ramos na udaru navijača jer se fotografisao s dresom bivše zvijezde Barcelone

Iskusni defanzivac u centru pažnje

Sergio Ramos na udaru navijača jer se fotografisao s dresom bivše zvijezde Barcelone

E. Čaušević

Sergio Ramos nalazi se u centru pažnje prethodnih dana zbog ugovora u Real Madridu.

Ramos s kraljevskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, ali još uvijek nije postigao dogovor oko nastavka saradnje i sve više se priča o tome da će napustiti klub.

Iskusni defanzivac igra u Realu već skoro 16 godina i iako je i dalje u sjajnoj formi u Real Madridu mu još uvijek nisu ponudili uslove koje on očekuje.

Ramos je prethodnih dana bio i na udaru navijača koji misle da on ne želi pristati na smanjenje plate što je i sam Španac demantovao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, ponovo je naljutio navijače kada se fotografisao s dresom nekadašnje zvijezde Barcelone, Rivalda, kojeg je dobio na poklon od Brazilca. Rivaldo nikada nije bio omiljen na Santiago Bernabeu, a navijačima Reala se nije svidjelo što je Ramos pozirao s dresom ovog igrača.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
MAJMUNIIIIII....Bosna vam trenutno igra u Estoniji a vi ni jedan ****ni izvjestaj....yebo vam Ramos mater....POPISAM VAM SE NA POTRAL
7 5
AmarSahi
Evo i ja sam navijač Juventusa, pa imam postere tima Liverpoola, Barcelone i ostalih timova. Ne zato što navijam za njih ili zato što sam izdajnik, nego zato što volim stil igre tih timova. Isto tako imam poster Messija iako Ronaldo igra za Juventus, ne zato što mrzim Ronalda ili volim Messija, nego što volim kako čovjek igra. Isto tako imam i poster Ronalda, i to ne znači automatski da ja mrzim Messija. Tako isto Ramos se slikao sa njegovim dresom jer su prijatelji i jer mu je Rivaldo poklonio dres. I vrlo vjerovatno tako isto voli kako igra Rivaldo, i to ne znači automatski da je izdajica.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti