Vraća se jedan od najvećih promašaja Reala u historiji: Potpisao je za klub star sedam godina!

Nedavno i bankrotirao

Vraća se jedan od najvećih promašaja Reala u historiji: Potpisao je za klub star sedam godina!

A. Čaušević

Real Madrid je tokom prošlosti pravio neke od najvećih transfer u historiji fudbala, ali isto tako je bilo i veliki promašaja. 

Među igračima koji se nisu proslavili u dresu Los Blancosa je sigurno i Royston Drenthe koji je na Santiago Bernabeu stigao kao U21 prvak Evrope Nizozemske.

Drenthe je u međuvremenu prošao dosta toga, a prije nekoliko mjeseci je i bankrotirao. U 2021. godini cilj mu je da se vrati u fudbalski život.

Danas je potpisao za Racing iz Murcije, klub osnovan 2013. godine koji se takmiči u trećoj ligi Španije.

Ovaj 33-godišnji Nizozemac posljednji angažman je imao u svojoj zemlji gdje je nastupao za Kozakken Boys, također trećeligaša.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vrana
Sretno Bosno i Hercegovino! Hrabro momci i pametno, ne divjlacki, to oni traze!
1 0
Vrana
18:30
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi